Event View Page Event View Page

2018-09-17 Kl. 12:00 - 2018-09-27 Kl. 23:59

Uppsala

Anmälan tyvärr stängd!

FUTF söker en ny IT-grupp!

Vad gör då IT-gruppen? Den enda egentliga uppgiften är att hjälpa informationsansvarige att driva och utveckla hemsidan. Förutom det är det väldigt mycket upp till gruppen att bestämma vad man vill göra. Ett förslag som finns just nu är exempelvis att fixa en blogg för de F-studenter som pluggar utomlands! 

Det krävs inga tidigare erfarenheter av att koda hemsidor utan det viktigaste är att man vill lära sig! Kan man redan så är man precis lika välkommen! Vi kommer till en början köra lite uppstart där de som inte har koll får komma ikapp medan vi planerar vad vi vill göra!

Har du några som helst frågor så tveka inte på att maila it@futf.se

Annars är det bara att söka så blir detta tuppen!

Lägg till i kalender 2018-09-17 12:00:00 2018-09-27 23:59:00 38 Sök till IT-gruppen! <p>FUTF söker en ny IT-grupp!</p><p>Vad gör då IT-gruppen? Den enda egentliga uppgiften är att hjälpa informationsansvarige att driva och utveckla hemsidan. Förutom det är det väldigt mycket upp till gruppen att bestämma vad man vill göra. Ett förslag som finns just nu är exempelvis att fixa en blogg för de F-studenter som pluggar utomlands! </p><p>Det krävs inga tidigare erfarenheter av att koda hemsidor utan det viktigaste är att man vill lära sig! Kan man redan så är man precis lika välkommen! Vi kommer till en början köra lite uppstart där de som inte har koll får komma ikapp medan vi planerar vad vi vill göra!</p><p>Har du några som helst frågor så tveka inte på att maila it@futf.se</p><p>Annars är det bara att söka så blir detta tuppen!</p> Uppsala FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies