Event View Page Event View Page

Event picture

2019-01-15 Kl. 00:00 - 2019-01-25 Kl. 23:59

Uppsala

Anmälan tyvärr stängd!

Nu öppnar årets klubbverkssök!

Som klubbverkare kommer du, ihop med Eugenia och resten av gänget, fixa allt från sittningar till pysselkvällar. Du kommer få hänga med massa grymma människor från både F och andra sektioner. Har du idéer på vad vi borde göra 2019, eller vill du kanske bara vara en del av ett supercrew? Tveka inte på att söka, inga tidigare erfarenheter krävs! Söker är öppet 15-25 januari.

Utöver ordinarie klubbverkare söker vi även 4 poster till klubbverket, en kortare beskrivning av dessa finns nedan. 

Gruppledare - Du är Klubbmästarens högra hand samt leder klubbverket när hon inte är tillgänglig

Mat- och dryckesansvarig - Du är ansvarig för meny, mat och dryck, samt matlagning då det krävs.

Marknadsföringsansvarig - Du marknadsför klubbverkets evenemang, tar fram tygmärken till dessa samt ansvarar för att klubbverkets grafiska profil följs.

Logistik- och spexansvarig - Du ansvarar för att spex skrivs och tränas på, och att boka lokaler, till evenemang som kräver det.


Har du några frågor kring sökprocessen, om klubbverket eller någon post är det bara att höra av sig till Eugenia på klubbmastare@futf.se

Lägg till i kalender 2019-01-15 00:00:00 2019-01-25 23:59:00 38 Sök till 2019’s Klubbverk! <p>Nu öppnar årets klubbverkssök!</p><p>Som klubbverkare kommer du, ihop med Eugenia och resten av gänget, fixa allt från sittningar till pysselkvällar. Du kommer få hänga med massa grymma människor från både F och andra sektioner. Har du idéer på vad vi borde göra 2019, eller vill du kanske bara vara en del av ett supercrew? Tveka inte på att söka, inga tidigare erfarenheter krävs! Söker är öppet 15-25 januari.</p><p>Utöver ordinarie klubbverkare söker vi även 4 poster till klubbverket, en kortare beskrivning av dessa finns nedan. </p><p><b>Gruppledare</b> - Du är Klubbmästarens högra hand samt leder klubbverket när hon inte är tillgänglig</p><p><b>Mat- och dryckesansvarig</b> - Du är ansvarig för meny, mat och dryck, samt matlagning då det krävs.</p><p><b>Marknadsföringsansvarig</b> - Du marknadsför klubbverkets evenemang, tar fram tygmärken till dessa samt ansvarar för att klubbverkets grafiska profil följs.</p><p><b>Logistik- och spexansvarig</b> - Du ansvarar för att spex skrivs och tränas på, och att boka lokaler, till evenemang som kräver det.</p><p><br></p><p>Har du några frågor kring sökprocessen, om klubbverket eller någon post är det bara att höra av sig till Eugenia på klubbmastare@futf.se</p> Uppsala FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies