Event View Page Event View Page

Event picture

2018-04-18 Kl. 17:15 - 2018-04-18 Kl. 21:00

ITC 2446, sen nation

Anmälan tyvärr stängd!

Mitt under eventveckan kommer F-studenter få möjlighet att inspireras och äntligen få svar på frågor ni länge undrat över från Teknisk Fysik-alumner. Kvällen fortsätter därefter till nation för ett härligt mingel. 

Vad gör en konsult? Vad tjänar mina studier till ute i arbetslivet? Hur är livet som examinerad? Vad är Netlight? Alumner från Teknisk Fysik tillsammans med ansvariga för talangrekrytering på Netlight ger svar på frågor som har legat och gnagt från början av studietiden. Vad behöver jag kunna när jag börjar jobba på en arbetsplats som Netlight? Vad kollar rekryterare efter? Med perspektiv från både tidigare F-studenter och ett IT-konsultföretag som Netlight har ni möjlighet att få en tydlig bild av vilka möjligheter ni har efter utbildningen.

Efter att ni har fått svar på era frågor så rör vi oss ner till nation, för ett tillfälle att få en mer personlig kontakt med alumner eller rekryterare över mat och dryck. Vid kvällens slut lämnar ni också med en härlig giveaway från Netlight att ha datorn i.
Lägg till i kalender 2018-04-18 17:15:00 2018-04-18 21:00:00 38 Netlight bjuder in till helkväll! <div>Mitt under eventveckan kommer F-studenter få möjlighet att inspireras och äntligen få svar på frågor ni länge undrat över från Teknisk Fysik-alumner. Kvällen fortsätter därefter till nation för ett härligt mingel. </div><div><br></div><div>Vad gör en konsult? Vad tjänar mina studier till ute i arbetslivet? Hur är livet som examinerad? Vad är Netlight? Alumner från Teknisk Fysik tillsammans med ansvariga för talangrekrytering på Netlight ger svar på frågor som har legat och gnagt från början av studietiden. Vad behöver jag kunna när jag börjar jobba på en arbetsplats som Netlight? Vad kollar rekryterare efter? Med perspektiv från både tidigare F-studenter och ett IT-konsultföretag som Netlight har ni möjlighet att få en tydlig bild av vilka möjligheter ni har efter utbildningen.</div><div><br></div><div>Efter att ni har fått svar på era frågor så rör vi oss ner till nation, för ett tillfälle att få en mer personlig kontakt med alumner eller rekryterare över mat och dryck. Vid kvällens slut lämnar ni också med en härlig giveaway från Netlight att ha datorn i.</div> ITC 2446, sen nation FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies